Koncept

Vores koncept går i al enkelthed ud på at skabe den bedste kombination af leg og læring, i et helt lavpraktisk produkt.

I en tidspresset hverdag, kan tiden til læring nemt forsvinde i forberedelsestid og andre gøremål. Med samtaledugen fra InfoWop bliver læringselementet en integreret del af indretningen og dagligdagen. Dermed er muligheden for en kort undervisningsstund altid åben. Barnet, såvel som pædagoger og forældre, kan ved hjælp af dugens motiver, tage initiativ til en kort samtale, når det falder naturligt. Dugen kan derfor også ses som et værktøj, der forbinder og styrker de sociale bånd mellem børn og voksne. Samtaledugen styrker derigennem barnets faglige og sociale kompetencer, der kan være med til at forebygge konflikter og problemer i fremtiden.

En dug fra InfoWop, er en nem måde at kombinere leg og læring på. Børnene kan selv udforske deres kreativitet, ved frit at tegne på dugen. På den måde kan barnet også bruge dugen, uden at der er voksne involveret. Dette styrker barnets kreativitet og selvstændighed. Gennem genkendelse af dugens motiver vil barnet opnå ubevidst, men vigtig læring.

Vores koncept går ligeledes ud på, at tilbyde et miljøvenligt produkt til en fornuftig pris. Det behøver ikke være dyrt, blot fordi det er et læringsmateriale. Vi mener også, at der skal være råd til at veksle mellem produkterne, for at øge glæden og udbyttet heraf.

På vores shop finder du desuden et udvalg af mere neutrale duge, til stunder hvor man ikke ønsker at påvirke barnet med dugens læringselementer. Igennem vores shop tilbyder vi også tegneredskaber, som tuscher, farveblyanter, linealer mv.

 

Der findes i dag et væld af
læringselementer, der hjælper børn med at lære ting som alfabetet, tal, farver, dyr mm. Nogle gange er det dog enkelthed, tid og gentagelse, der giver de bedste resultater for barnet.

Dugen giver bred mulighed, for at tale om alt der falder os ind, når vi bliver påvirket af motiverne. Efterfølgende kan man repetere samtalens punkter, når man igen sidder ved dugen.

Hos InfoWop ved vi godt, at vores børn selvfølgelig ikke vil påvirkes af læringselementer hele tiden. Omvendt giver dugens læringselementer, barnet mulighed for at øve og lære af eget initiativ og lyst – Blot ved at sidde ved bordet.

om infowop, infowop, kundeservice, vejledning til bestilling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få opdateringer om nye produkter, inspiration samt gode tilbud!

Tak for din tilmelding