Koncept

Samtaleduge fra InfoWop – får dialogen i øjenhøjde!

Når vores samtaleduge er blevet så stor en succes ude i institutionerne, skyldes det et væsentligt faktum: Samtlige vores duge er udviklet på baggrund af ønsker og inspiration fra pædagoger og lærere, der har hjulpet os igennem produktudviklingen. Hermed sikrer vi os, at vores duge er tilpasset dén virkelighed og hverdag, som både børn og voksne færdes i rundt omkring på institutioner og skoler.

Hos InfoWop vægter vi højt at elementær læring skal fokusere på en kombination af både faglige og sociale kompetencer. Derudover tror vi ganske simpelt på, at gode dialoger og samtaler er afgørende for, at børn udvikler sprog for og evner til at være mennesker i verden.
Derfor er vores materiale udformet på en måde, så det med en InfoWop-dug på bordet falder naturligt at tale med børnene om alt fra bogstaver og tal til køkultur og det at være en god og omsorgsfuld kammerat. På vores duge vil I derfor ved siden af bogstaver, tal og planter kunne finde illustrationer af børn, der leger, skændes, smider affald i naturen, venter i køen og lignende. At børn er en del af illustrationerne gør emnerne nærværende for børnene – de kan identificere sig med situationerne, som børnene på dugen befinder sig i, hvilket giver mulighed for samtaler om, hvordan de børn, der sidder om dugen oplever de samme ting.

Vi bliver glade, når pædagoger og lærere vender tilbage til os med respons og fortæller, at InfoWop-dugene hos dem medfører, at de får en god snak med børnene om at være gode ved hinanden – og at børnene taler videre om emnerne, når de står ude på legepladsen og venter på tur eller ved håndvasken.  Eller når vi hører, at en gruppe børn har siddet fordybet over science-dugen for at finde ud af, hvordan man præcist finder ud af, om de flyvende objekter som de lige nu kan observere udenfor mon er bier eller hvepse?

Vi ved, at børn er fantastisk nysgerrige og gerne vil suge viden til sig. Med en dug på bordet fra InfoWop skubber I til den nysgerrighed og skaber små rum i det daglige, hvor børnene og I kan snakke om små og store ting, der falder børnene ind, når de kigger på dugen. Eller måske anvender I som de voksne dugens tegninger til mere målrettet at styre, hvad der skal tales om til morgensamlingen i dag, fordi I ved, hvad der er på spil i børnegruppen – og hvad der lige nu vil være relevant at tale om med børnene.

 

Med vores duge fra InfoWop får du et praktisk, konkret og lettilgængeligt materiale, der på en sjov og legende måde underbygger børnenes faglige og personlige udvikling. Dugene lægger op til dialoger og samtaler om emner som humør, empati, respekt for naturen og forståelse for forskelligheder mennesker imellem, samtidig med at det rent faglige også er repræsenteret.

Dugene, som I kan tage frem og lægge på bordene, gør emnerne nærværende for børnene, og illustrationerne, som i udformning appellerer til børn, sætter gang i børnenes nysgerrighed og lyst til at tale om, hvad der er på spil på dugene.

Vi oplever, at mange pædagoger og lærere sætter pris på at have et materiale, der kan ligge på bordet, hvor børnene kan pege, læne sig ind over og røre. Plakater og alfabeter på væggene kan være flotte og informative, men inspirerer ikke på samme måde til, at der må sættes mere eller mindre snavsede fingre på. Dugene fra InfoWop kan sagtens tåle fedtede fingre og modellervoks – I tørrer dem bare af med en fugtig klud – og så er de fine igen.

Vi udarbejder aktivitetshæfter som et supplement til vores duge, fordi det skal være nemt og lettilgængeligt at finde inspiration til aktiviteter, lege og supplerende historier i en travl hverdag. I hæfterne finder I ideer og skabeloner til lege og aktiviteter samt historier og facts, I kan fortælle børnene – lige til at gå til.

om infowop, infowop, kundeservice, vejledning til bestilling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få opdateringer om nye produkter, inspiration samt gode tilbud!

Tak for din tilmelding