Hvem står bag InfoWop?

InfoWop er en lille familiedrevet virksomhed. Med tre børn i familien, kender vi en del til rollen som forældre. Gennem årene, har vi stiftet bekendtskab med dagpleje, vuggestue, børnehaver, skoler og SFO’er. Herigennem har vi opbygget et godt kendskab til børneinstitutioner og de udfordringer, som naturligt opstår i hverdagen. Med InfoWop samtaledugen skabes et værktøj, der hurtigt og uden forberedelse, kan give en lille undervisningsstund og blive en naturlig del af hverdagen. Både i institutioner og derhjemme.

Ideen til InfoWop kom til os på baggrund af egne erfaringer som forældre. Som alle forældre, ønsker at give vores børn de bedst mulige vilkår for at begå sig både fagligt og socialt. Gennem årene har vi selv købt mange læringsspil og bøger, men oplevet, at de ofte lå ubrugte i skabet. Tiden til at få det fulde udbytte af vores spil og bøger var en manglende faktor. Vores ide med InfoWop var derfor at integrere læringsmidlerne i dagligdagen.

Hvor kommer navnet Infowop fra?

Vi bliver ofte spurgt hvad navnet Infowop betyder.
Navnet er ganske enkelt en kombination af to ting:

Gennem brugen af vores produkter, tilegner børn sig basal information om den verden, der omgiver dem – Heraf Info.
Wop er navnet på uglen i vores logo.

Derfor hedder vi InfoWop

Hvordan bliver produkterne til?

I vores designfase lægger vi stor vægt på, at ideerne baseres på viden, ønsker og idéer fra de pædagoger og lærere, som vi samarbejder med. Det er dem, som i deres daglige arbejde beskæftiger sig med børn og derfor har en altafgørende erfaring og viden.

Vores designer researcher og omsætter de mange idéer til illustrationer og tekster, som senere hen skal indgå i de færdige produkter. Vi får løbende feedback fra medarbejderne i institutioner og skoler, for at sikre kvaliteten og brugbarheden af vores motiver. Det er de samme personer, der i sidste ende godkender vores designs, inden du finder dem her på vores webshop.

Ud over at sikre kvaliteten af vores designs, så skal kvaliteten på selve dugen også være både slidstærk og lavet af gode materialer. Derfor produceres vores voksduge hos vores italienske samarbejdspartner, der har mere end 60 års erfaring på området. Dette er din sikkerhed for kvalitet hele vejen rundt.

om infowop, infowop, kundeservice, vejledning til bestilling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få opdateringer om nye produkter, inspiration samt gode tilbud!

Tak for din tilmelding